TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİNE 3 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesine 3 Öğretim Üyesi Alınacağı Duyuruldu
09 Mart 2020 08:24

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen Bölümlerine 2547 Sayılı Kanun’un 23. ve 24.maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca ve TOBB ETÜ Akademik Personel Atama ve Yükseltme Esasları ve Uygulamalarında belirtilen asgari şartları haiz, tam zamanlı öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuracak Tüm Adayların; Üniversitemiz Rektörlüğüne hitaben yazılmış bir dilekçe, 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumunu gösteren belge örneği (erkek adaylar için) ve aşağıda belirtilen içeriğe sahip başvuru dosyaları ile İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir:

Doçent Kadrosuna Başvuracak Adayların; aşağıdaki belgeleri içeren dört (4) nüsha dosya ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir: YÖK formatlı güncel özgeçmiş, Doçentlik belgesinin fotokopisi, Doktora diplomasının fotokopisi, TOBB ETÜ Akademik Personel Atama ve Yükseltme Esaslarına göre gerekiyorsa yabancı dil belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınları ile yönettiği doktora çalışmaları.

Dr. Öğretim Üyesi Kadrosuna Başvuracak Adayların; aşağıdaki belgeleri içeren dört (4) nüsha dosya ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir: YÖK formatlı güncel özgeçmiş, Doktora diplomasının fotokopisi, TOBB ETÜ Akademik Personel Atama ve Yükseltme Esaslarına göre gerekiyorsa yabancı dil belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlar.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'dan denkliğinin onaylanmış olması şart olup; söz konusu belgenin tüm başvuru dosyalarında yer alması gerekmektedir.

Başvurular, ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren on beş (15) gün içerisinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen Söğütözü Caddesi No: 43 Söğütözü/ANKARA adresine yapılabilir. Son başvuru tarih 20/03/2020’dir. Posta ve internet yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Süresi içinde yapılmayan veya eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak, Rektörlükçe yapılacak ön incelemeye göre anılan Kanun ve Yönetmeliklerde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak ve başvuru belgeleri iade edilecektir.

FAKÜLTE

BÖLÜMÜ

ANABİLİM DALI

KADRO UNVANI

KADRO SAYISI

ARANAN NİTELİKLER

TIP FAKÜLTESİ

Dahili Tıp Bilimleri

Deri ve Zührevi Hastalıklar

Doçent

1

Videodermoskopi ve reflektans konfokal mikroskopi alanında deneyimli olmak. Pigmente olmayan tümöral deri lezyonları konularında bilimsel çalışmalar yapmış

olmak.

Dahili Tıp Bilimleri

Ruh Sağlığı ve

Hastalıkları

Dr. Öğr. Üyesi

1

Psikanalitik yönelimli psikoterapi eğitimi almış olmak. Kognitif ve davranış terapileri

konusunda eğitim ve deneyim sahibi olmak.

Dahili Tıp Bilimleri

Nöroloji

Dr. Öğr. Üyesi

1

Temel Nörolojik Bilimler alanında doktora derecesine sahip olmak. Serebral ı·skemı·/

reperfüzyon modelleri konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

izdusummedya.com
Bu haberin tüm hakları izdusummedya.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İZDÜŞÜM MEDYA SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
izdusummedya.com