KAÇIRDIKLARI KADINA 8 SAAT İŞKENCE YAPTILAR; EŞ VE KARDEŞ TUTUKLANDI ÜÇ ALÇAK SERBEST

Sultanbeyli'de eşinden boşanmak isteyen 25 yaşındaki Ceylan Yıldırım'a eşi ve 3 kardeşi elektroşok ve biber gazı ile kaçırdıktan sonra işkence yaptı. Ceylan Yıldırım 8 saatlik işkencenin ardından ağır yaralı halde Beykoz'da bir evde bulundu.
15 Mayıs 2020 08:49

İki çocuk annesi Ceylan Yıldırım’a eşinden boşanmak istediği için kaçırılarak işkence yapıldı. Saçından sürüklenerek bir araca bindirilen kadın ilk olarak araçta darp edilmeye başlandı. Daha sonra Beykoz'da eşinin amcasının evine götürülen Ceylan Yıldırım'a elleri ve ayakları bağlanarak işkence yapıldı.

İhbar üzerine genç kadını arayan polis ekipleri, kaçırıldığı araçtaki GPS sayesinde Beykoz'da bir evde Yıldırım'a ulaştı. Ceylan Yıldırım yaşadıklarını şöyle anlattı:

‘Bizde boşanmak olmaz kefenle çıkacaksın’

"Pazar günü sokağa çıkma yasağı bittikten sonra dışarı çıktık. Annem ve bir arkadaşımla birlikte babamın yanına gittik. O sırada siyah bir araba önümüzü kesti. 3-4 kişi birden ellerinde elektroşokla, biber gazıyla geldi. Ben kaçacaktım annemi yakaladılar. Annemi atıp beni saçımdan sürükleyerek arabaya attılar. Arabanın içinde 'Niye boşanıyorsun, bizde boşanmak olmaz kefenle çıkacaksın' diyerek dövdüler. Eşimin abisi, kız kardeşi, erkek kardeşi arabada darp etti. Çok direndim. Ben direnince koluma elektroşok uyguladılar. Sonra boynuma vurunca ben bayıldım.

'İki seçeneğin var. Ya öleceksin ya da yüzüne kezzap yiyeceksin'

Beykoz tarafında ormanlık bir yerde amcası Sait Yıldırım'ın evine götürdüler. 3-4 kat çıkardılar. Etrafıma bakıyordum ancak yüzümün her yerinden kan aktığı için göremiyordum. Eşimle ve erkek kardeşi orada da darp etmeye devam ettiler. Daha sonra el ve ayak bileklerimi deri montumun kemeriyle bağladılar. El parmaklarımda kırık ve ödem var. Orada bayılmışım. Sabah uyandığımda eşime yalvardım hastaneye götürmesi için. Şikayetçi olmayacağımı söyledim. Eşim de 'Eğer şikayetçi olursan seni yakıp, suratına kezzap döküp öyle gönderirim' dedi. Eşimin abisi de 'Polisler gelmeden yüzünü kezzapla yak öyle ver polislere' dedi. 'İki seçeneğin var. Ya öleceksin ya da yüzüne kezzap yiyeceksin' dediler."

‘En ağır şekilde ceza almalarını istiyorum’

Yıldırım, "İki çocuğum için ölmemek, nefes almak için çok direndim. Annesiz kalmamaları için çok direndim onlar için. Çocuklarımı almak, eşimden boşanmak için bir avukat istiyorum. En güçlü avukatı istiyorum. Yapabilecek hiçbir şeyim yok. Ailemin yanındayım ama onların da maddi durumu buna uygun değil. Serbest bırakılanların da tekrar cezaevine girmesini en ağır şekilde ceza almalarını istiyorum" dedi.

Üç alçak serbest

Ersin Yıldırım, kardeşleri ve amcası, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildiler. Koca Ersin Yıldırım ve Burhan Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderilirken sosyal medyaya yansıyan video görüntülerinde kadının kaçırılması ve darp edilmesi eylemine katıldıkları çok açık biçimde anlaşılan kardeşler Ali  Yıldırım ve Dilek Yıldırım ile saatlerce işkence gördüğü evin sahibi olan amca Sait Yıldırım adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldılar.

Kaynak:SİYASİ HABER

İZDÜŞÜM MEDYA SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
izdusummedya.com