İDARİ İZİN BELİRSİZLİKLERİNİN GİDERİLMESİ İÇİN CUMHURBAŞKANLIĞINA BAŞVURDUK

Türkiye Kamu-Sen olarak, Koronavirüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’na yazı göndererek engellilerin, süt izni kullananların, hamilelik haftasına bakılmaksızın tüm hamile çalışanların, Sağlık Bakanlığı’nda görev yapan kanser hastalığı ve organ naklide dahil diğer kronik rahatsızlığı bulunan çalışanların hiçbir ayrıma tabi olmaksızın idari izinli sayılmasını istedik.
02 Haziran 2020 17:25

Daha önce Koronavirüs kapsamında alınan tedbirler gereğince bilindiği gibi kamu çalışma hayatına yeni düzenlemeler getirilmişti. Normalleşmeyle birlikte mesai düzenine geçildi ancak ortaya çıkan bazı belirsizliklerin giderilmesi noktasında Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’na gönderdiğimiz yazı ile bu belirsizliklerin bir an önce giderilmesini talep ettik.

SENDİKA BÜLTENİ

İZDÜŞÜM MEDYA SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Kamu
Kamuda çalışanım e nabızda allejim, kemik erimesi (Raporlu ilaç), Aourt anevrazması (eko takipli hastayım) raporlu ilacım var, hipotroidim var daha önce idari izinli idim fakat yaşanan bu belirsizlikten sonra yeni belirlenen kronik hastalıklar içerisinde dahil değiliz ayrım yapılması iyi olmadı kronik asıtım,allerji hastaları var ciğerden kaynaklı bunlar ve toplu taşıma aracı kullanıyoruz.
izdusummedya.com