BIOWOOW Dünya Derbisi'nde!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yle karşı karşıya gelecek. Derbinin reklam sponsorlarından biri ise dünya pazarına hızlı bir giriş yapan BIOWOOW ORGANICS olacak.
21 Kasım 2021 15:14

Derbinin reklam sponsorlarından BIOWOOW ORGANICS CEO'su Cahit Tuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

5 yıldır gıda sektöründe yaptıkları ihracattan sonra 1 yıl öncesinde organik gıda sektöründe çalışma kararı aldıklarını belirterek; bunun en önemli nedenlerini şu şekilde sıraladı:

Özellikle koronavirüs süreciyle birlikte tüm dünyada sağlıklı gıdaya yönelik teveccüh son derece arttı. İnsanlar artık beslenmelerine daha çok dikkat etmeye başladı. Bu durum bütün dünyada adeta yeni bir yönelime neden oldu.  

Halihazırda organik sektörün dünya pazarındaki payının 105 milyar dolar olduğunu ifade eden Tuz, Türkiye'nin organik gıda üretiminde dünyanın ilk 10 ülkesinde yer aldığı ve dolayısıyla bu sektörün Türkiye için önemli bir katma değer ve fırsat olduğunu belirtti.

Tuz, ayrıca organik gıdanın insan sağlığının teminatı olduğunu düşündüklerini bu nedenle insanlara uluslararası akredite olmuş, firmalar tarafından tahlil edilmiş, Türkiye Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı tarafından her aşaması takip, tahlil ve sonrasında sertifika edilen organik sektörün, insan sağlığı açısından son derece önemli olduğunu ve insan direncini artırdığını vurguladı.

Tuz, Türkiye'nin bir markası olarak AL- HALİC GROUP bünyesinden çıkan ve organik sektörde çalışmak üzere kurulan BIOWOOW ORGANICS markasıyla tüm dünya pazarlarında var olmayı hedeflediklerini; halihazırda Hollanda, İngiltere, İspanya, Bosna-Hersek, Katar, Kuveyt, Dubai, Fas ülkelerinde partnerlerle protokoller imzaladıklarını ve bu ülkelerde BIOWOOW ORGANICS markasıyla  marketler açmak suretiyle önemli hamleler gerçekleştireceklerini vurguladı.

Bugün gerçekleşecek Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sponsorluklarına da değinen Tuz, BIOWOOW ORGANICS olarak her daim spor ve sporcuların yanında yer alacaklarını ve ellerinden gelen imkanlarıyla spora destek vereceklerini ifade etti. Tuz bu bağlamda organik sektörün sporla büyük bir ilişkisi olduğunu, zira sporun insan sağlığı için vazgeçilmez olduğu gibi sağlıklı beslenmenin de insan sağlığı için aynı ölçüde önemli olduğunu belirtti.

Bu vesileyle BIOWOOW ORGANICS bugün Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin sponsorlarından birisi olarak hem Türkiye hem dünya pazarına önemli bir giriş yapmış olacak.  

Tuz,Futbolun yanı sıra diğer spor dallarına da desteklerini sürdüreceklerini ve yakın zamanda sponsorluklarını ilan edeceklerini belirtti.

 

 

izdusummedya.com
Bu haberin tüm hakları izdusummedya.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İZDÜŞÜM MEDYA SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Ö.G.Ersoy
Tüm insanlığa hayırlı olsun. Çünkü organik beslenmek herkesin hakkı.
izdusummedya.com