ADANA VALİLİĞİNDEN MEMUR-SEN EYLEMİNE KISITLAMA

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından işten çıkarılan belediye işçileri için yapılması planlanan eylem, koronavirüs kısıtlamaları gerekçesiyle valilik tarafından sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşecek. Eylemi planlayan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada eylemin 50 kişi ile gerçekleştirileceği belirtildi. Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
12 Haziran 2020 23:49

1] Adana Valiliği Eylemimize Covid Sınırlaması Getirdi Adana’da 2000’den fazla katılımla yarın 10.00’da geçekleştirmeyi planladığımız Eylem için, Adana Valiliği kısıtlama getirmiş ve #Covid_19 tedbirleri nedeniyle 50 civarı bir katılımla yapılabileceğini bildirmiştir.

2] Türkiye Geneli işten atılan 1400 Sözleşmeli Memur’un 468’ini atarak emekçi kıyımında rekor kıran CHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Covid koruması oldu adeta eylemimize getirilen engel. Yarın eylemimizi sınırlı sayı ile olsada gerçekleştirecektir @Bem_Bir_Sen‘imiz.

3] İşine son verilen sözleşmeli memurların sesi olmaya ve işe iadeleri için mücadeleye devam edeceğiz. Güvencesizlikten kaynaklı tedirginlik yaşayan mevcut çalışanların sonuna kadar yanındayız. #Covid_19 eylemimizi şimdilik sınırlayabilir ama mücadelemizi dizginleyemeyecektir.

4] Memur-Sen Genel Başkan Yardımcımız ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanımız Levent Uslu ile Memur-Sen Adana teşkilatımız yarın Sosyal Mesafeli Eylemimizi gerçekleştirecek ve emekçi kıyımı yapan Adana Büyükşehir Belediyesi önüne siyah çelenk bırakacaklardır.

SENDİKA BÜLTENİ

İZDÜŞÜM MEDYA SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
izdusummedya.com