14 YAŞINA KADAR 14 AMELİYAT OLDU!

Ayşe Sıla yardım bekliyor. Ankara'da doğuştan bedensel engelli ve bugüne kadar 14 ameliyat geçiren 14 yaşındaki Ayşe Sıla Cengiz, hayata tutunabilmek için hayırseverlerin yardımını bekliyor. Ayşe'nin 15. ameliyatı, ortopedi ameliyatları, ve ihtiyaçlarını kendi karşılayabilmesi için 700 bin TL'ye ihtiyaç var.
22 Mayıs 2020 09:32

 

Hataylı olan ve Ankara'da yaşayan Esen ailesinin kızları Ayşe Sıla Cengiz doğuştan yüzde engelli doğdu. İki eli 4'er parmaklı doğan Ayşe'nin ve ailesinin çilesi 14 yıl önce başladı. Ev kadını Gülhan Esen'in tek çocuğu Ayşe Sıla Cengiz, 1,5 kilo olarak dünyaya geldi. Organlarında gelişme geriliği  olan Ayşe Sıla bağırsak, mide, kalça, kalp ve ayaklarından şimdiye kadar 14 ameliyat geçirdi. Sağlık sorunları nedeniyle ancak 7 yaşında yürümeye başlayan ve yüzde 98 engelli raporu bulunan Ayşe Sıla'nın, mesane bölgesinden ameliyat olacağı belirtildi.

Ayşe Sıla'nın tedavisi için 10 yıl önce Osmaniye'den Ankara'ya taşınan ve boşandıktan sonra Keçiören'de annesiyle birlikte yaşamaya başlayan Gülhan Esen, kızının sağlığına kavuşması amacıyla büyük mücadele veriyor.

(DHA)

HABER7 AYŞE SILA'YI HATAY'DA BULDU

Haber7.com Gülhan Esen'i Hatay'da buldu. Ayşe Sıla'nın annesi koronavirüs nedeniyle Ayşe'yi Hatay'a getirdiğini belirterek yardım istedi. Cefakar anne ''Ayşe ayağa kalkıp kendi ihtiyaçlarını görebilir. Bu yapılacak mesane ameliyatı ve ortopedik ameliyatları sonrasında Ayşe kendi kendine yaşayabilecek. Ben gözüm arkada kalmadan Ayşe'yi ayağa kaldırmak istiyorum. Yıllardır tek arzum bu. Bunun için yardım istiyorum. Hayırseverler mutlaka sesimi duyun ve bize yardım edin.

OKULA GİDEBİLECEK

Ayşe takdirlik bir öğrenci. Onu okuldan geri bırakmadım. Şu ana kadar okula sırtımda götürüp getirdim. Dersleri çok iyi. Tedavisi için bazen okula gidemediğimiz zamanlar oldu. O açığı kendisi kapattı. Çünkü çok zeki. 

700 BİN TL'YE İHTİYACIMIZ VAR

Ayşe ile 14 yıldır hastanelerdeyiz. 14 kez ameliyat oldu. Hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik. Örneğin 13. ameliyatımız çok pahalıydı sadece yatak ücreti vererek doktorumuz sayesinde tedavi olduk. Ayşe'nin engelli maaşını ve eşimden boşandığım için babamdan kalan aylığı alıyorum. Ayşe'nin velayeti bende. Zaten babası bizimle hiç ilgilenmiyordu. Tek gelirimiz bu. Ayşe benim yaşama sevincim. Bir kere gülünce her şeyi unutuyorum. Tedavisini bir yere kadar getirdik. İnşallah kendi ihtiyaçlarını karşılayabilirse bu dünyada gözüm arkada kalmaz. O yüzden Allah rızası için hayırseverler bize yardım etsin. Bu 700 bin TL'yi toplayabilelim. Valilikten yardım kampanyası için iznimiz var.  Bize destek olan olmayan herkesten Allah razı olsun. Çünkü paraya da duaya da çok ihtiyacımız var... 

 

Ayşe Sıla'ya yardım etmek isteyenler için hesap numarası

İBAN: TR 30 0006 4000 0014 3920 1490 77

HABER 7

İZDÜŞÜM MEDYA SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
izdusummedya.com