İŞTE SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRAN TEST

Cevaplamak için tek kuralı var!
01 Ocak 2020 08:54

 

Sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayılan ve oldukça popüler olan bu soru çözenlerin kişilikleri hakkında önemli ipuçları veriyor. Bu testle ilgili dikkat etmeniz gereken tek kural ise üzerine hiç düşünmeden aklınıza gelen ilk cevabı vermeniz! İşte sosyal medyayı sallayan o test...

 

Cevaplamak için tek kuralı var! İşte sosyal medyayı karıştıran test

Bir hastane koridorunda yardımınıza ihtiyacı olan 4 kişi var. Numaralandırılmış insanlar arasından hangisine ilk önce yardım ederdiniz?

 

Cevaplamak için tek kuralı var! İşte sosyal medyayı karıştıran test

Eğer 1 numaradaki yaşlı teyzeyi tercih ettiyseniz; katı ahlaki değerlere sahipsiniz ve geçmişten bugüne taşınan geleneklere saygı duyuyorsunuz. Problemlere her zaman rasyonel bir bakış açısıyla yaklaşıp asla düşünmeden hareket etmiyorsunuz.

 

Cevaplamak için tek kuralı var! İşte sosyal medyayı karıştıran test

Eğer 2 numaradaki çocuğu tercih ettiyseniz; hassas bir yapınız var ve daha önce birkaç kez başkaları tarafından incitilmişsiniz. Arkadaşlarınız her daim sizin yanınızda kendilerini rahat hissediyorlar çünkü çevrenizdekilere karşı fazlasıyla fedakarsınız.

 

Cevaplamak için tek kuralı var! İşte sosyal medyayı karıştıran test

3 numaradaki sakat adamı tercih ettiyseniz; anı yaşamaktan, iyi vakit geçirmekten hoşlanan bir yapınız var. Yaygaradan hoşlanmazsınız ve asla insanların size söylediklerinden fazlasını yapmazsınız. Doğuştan liderlik özelliklerine sahipsiniz.

 

Cevaplamak için tek kuralı var! İşte sosyal medyayı karıştıran test

4 numaradaki hemşireyi tercih ettiyseniz; uyumlu ve iyimser birisiniz. Hayatın her zaman rengarenk taraflarını görmeyi tercih ediyorsunuz ve sorunları nadiren önemsiyorsunuz. İletişim konusunda oldukça başarılı bir yapınız var. İnsanlarla bağlantı kurmanın mutlaka bir yolunu buluyorsunuz.

TAKVİM

İZDÜŞÜM MEDYA SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
yasmin
hepsinin aynı anda yardıma ihtiyacı var bu işte bir iş vardır diye düşünüp orayı terk eder hiçbirine yardım etmem bu da bnim mantıkla hareket eden biri oldğumu gösterir
engin kılınç
dıııııt yanlış cevap
ahmet
hemşire bi zahmet eğilip alsın. aşk filmi mi çekiyoruz ona yardım edeceğiz. 3-1-2
ahmet
3 yardım etme ile anı yaşamanın ne alakası var g.zekalılar
NOOB UN TA KEND
HEPSİ YALNIS 3 COK YALNIS
Msssb
şıklarda kötü bişeyler yazsaydı kimse kabul etmezdi ama iyi şeyler yazıyor o yüzden üzerimize alınmamak elde değil :)
POTTERHEAD
Saçmalık
X
BU NEYDİ ŞİMDİ
Ozon
önce 3 sonra 2 sonra 1 sonrada 4 numaraya yardım ettiğim gibi çevreye de söylenirim. Bi yardım etsenize şu insanlara bön bön bakacağınıza diye.
googliceri
valaha doru aynisi geldi
metin
çok saçma
Necmettin erdog
tamamen doğru. hepsi tuttu
ramazan gümüş
saçma, gerçekçi değil, bilimsellikten uzak. uygulayıcının kendi kriterleri. örnek: benim tercih ettiğim şık ile ortaya çıkan değerlendirmeler karakterimle ilgili değil.
izdusummedya.com